Webbshop på gång

Det är små, små steg som gäller. Ett litet steg jag håller på med just nu är att testa att börja sälja några egna produkter med mina mönster. Men det är mycket som måste göras för att starta igång en webbshop. Vilken lösning och leverantör är bäst, betalningslösningar, logistik och frakt är bara några saker som måste komma på plats, förutom att först välja produkter, mönster som passar bäst, sätta pris och marknadsföring. 
Nu testar jag med en provisorisk shop, tills den riktiga är på plats, med mina två första produkter - en anteckningsbok med mönstret Adrian Paisley Kattegatt och musmattor med fyra olika mönster att välja mellan. Och snart hoppas jag att kunna erbjuda fler varor. Målet är inrednings- och hemtextilprodukter. 
Det gäller att inte bli överväldigad, tänka att det är för stort, eller för svårt. Det går inte att göra allt på en gång, inte själv. Så små, små steg. Och till slut är man framme. 
Tills dess: Kom och kööööp!
(du hittar den provisoriska webbshopen i huvudmenyn längst upp)

Musmatta med mönstret Virginia Coral

Musmatta med mönstret Virginia Coral