It's a fun job, and I gotta do it

Jag har gästspelat som konsult inom marknadsföring hos ett stort elektronikföretag i en månad med ungefär en månad kvar av uppdraget. Jag har pendlat från Haninge till Kista varje morgon, genom Stockholm, med buss, T-bana och pendel. Det tar en timme och en kvart en väg, om alla byten klaffar. It's no way to live! Som att vara en lämmel ungefär. Men jobbet är en variation vilket faktiskt var en del av min plan med Bear Bell Productions. Jag vill fylla mina dagar med nya, spännande och utmanande upplevelser. Bort med det trygga, bekväma och hemtama. I varje fall som en konstant. Så mönsterdesign och illustrationer har fått hålla tillbaka en del. Men... det har hänt många saker ändå och det finns ännu fler och större planer in the making, spännande saker som jag kommer berätta mer om längre fram.

En plan jag kan dela med mig av är ett litet projekt som har kommit igång ordentligt. Min första riktiga produkt - PRYDNADSKUDDAR. Förra helgen ägnade jag åt att skära till nästan 120 bitar tyg som tillsammans ska bli kuddar i tre olika storlekar, med mitt mönster Adrian Paisley på framsidan och ett beige/sandfärgat tyg på baksidan. Materialet är en fantastiskt skön sammet med fin lyster. När allt är klart (allt tyg tillskuret, dragkedjor och tygetiketter levererade) ska det skickas ner till Falkenberg för att sys ihop. Och sedan - har jag ett lager av 60 kuddfodral som kan beställas på Bear Bell Shop. 

Sammetstyg med mönstret Adrian Paisley direkt från tryckeriet. 

Sammetstyg med mönstret Adrian Paisley direkt från tryckeriet. 

Tillskärning

Tillskärning