Formexförberedelser

Nästa vecka drar årets första Formex-mässa igång på Stockholmsmässan i Älvsjö (20-23 januari). Tidigare har jag varit där som besökare (oetablerad wannabe-designer), gått runt bland utställande företag och hälsat på duktiga designers. Mässan är en fin inspiration och full av trevliga personer som gärna berättar om sin verksamhet och delar med sig av goda råd.

Nya träskor med fräscha vårmönster, någon?

Nya träskor med fräscha vårmönster, någon?

Den här gången kommer jag att själv stå i en monter - inte min egen (fortfarande wannabe), men c/o Dojjans Shoebusiness, min kompis Marcus företag som tillverkar och säljer träskor, tofflor, sandaler, skinnväskor och bälten m.m. Det var förresten av Marcus jag fick mitt första uppdrag (en av anledningarna att jag tog första steget att starta Bear Bell) - mönstret till undersidan av tofflorna med vit botten som han tillverkar. Marcus kommer att ha en monter i B-hallen där han ställer ut sina produkter och jag finns på plats för att representera Bear Bell och visa upp exempel på nya mönster. Om du är på Formex-mässan, kom förbi och säg hej i monter B16:28.