Nästa fotavtryck i skomakarbranschen

Ursäkta Göteborgshumorn, men nu är det dags för nästa steg där Bear Bell Productions klampar in i skobranschen... (!) Som ni tidigare kanske sett har jag redan gjort mönstret till en toffelbotten på uppdrag av Dojjans Shoebusiness. Hittills har mönstret använts på de tofflor med botten i gjuten plast och som köps och används mycket av människor som jobbar inom vård och hälsa (sjukhus, tandläkare, veterinärer osv), till exempel via Vårdväskan och dojjan.nu. Men nu utökas användningen av mönstret till träskor också! Och förhoppningsvis kommer man snart att kunna köpa ett par fina, suuuupercola träskor eller tofflor med mönster från Bear Bell Productions både under träskon och ovanpå, till exempel Japanese Spring

Så här ser trätoffelbottnarna i olika klackhöjder ut innan man satt på överdelen i skinn.

Så här skulle det kunna se ut; Träsko med mellanhög klack med mönstret Japanese Spring Teal. 

Och här kan ni se gummisulorna med mitt mönster som limmats på undersidan.

Mönstret består av hjärtan och cirklar som tillsammans skapar fler mönster i form av fyrklöver och blommor.