Införsäljning

Designbusinessen är slingrig och jag börjar förstå att processerna från design till färdig produkt tar längre tid än jag kunnat ana. I september förra året designade jag ett mönster som jag kallar Japanese Spring, med körsbärsblommor, knoppar och blad.  Efter några försök att sälja in mönstret till ett företag som säljer bland annat skor, gick jag direkt till leverantören för materialet, dvs de som säljer skinnet som mönstret trycks på. Och efter några månader med olika vändor och försök kom häromdagen tre prover med mitt mönster Japanese Spring. Och nu håller vi tummarna att skinnleverantörens kunder gillar mina mönster och vill köpa in. 

Min vän Dojjans Shoebusiness har gjort tre tofflor av provskinnen. Sååå kul att få se sitt mönster på riktiga produkter. Här i favoritfärgen Petrol. 

Min vän Dojjans Shoebusiness har gjort tre tofflor av provskinnen. Sååå kul att få se sitt mönster på riktiga produkter. Här i favoritfärgen Petrol. 

Japanese Spring Blue by Bear Bell Productions. Copyright 2015-2016. 

Japanese Spring Blue by Bear Bell Productions. Copyright 2015-2016. 

Japanese Spring Pink.  

Japanese Spring Pink.